Blog

Wil jij ook de blog als eerste ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Zo ontvang je 10% korting op je eerste bestelling, ook ontvang je andere extra kortingen, als eerste toegang tot de nieuwe collecties en veel meer leuke informatie!

The eye of St. Lucia

Het "Oog van Saint Lucia", ook wel bekend als het "Venusoog", "Virgin Eye" of "Shiva Eye", is een gemineraliseerde schelp. Dit betekent dat de schelp versteend is. Aan de voorkant is de spiraal van de schelp te zien, afkomstig van het weekdiertje genaamd "Rough Turbo". De achterkant toont de prachtige pasteltinten van de parelmoervorming op de schelp.

Lees meer »

Duurzame edelsteen sieraden | Hoe wij bijdragen aan een groene toekomst

In een wereld waar duurzaamheid centraal staat, willen we bij Jillicious ons steentje bijdragen aan een betere planeet. Als sieradenmaker en bewoner op deze mooie planeet vinden we het onze verantwoordelijkheid om bewuste keuzes te maken, om zowel de schoonheid van onze producten als de gezondheid van onze aarde te ondersteunen. In deze blogpost delen we hoe wij duurzaamheid in elke stap van ons productieproces integreren.

Lees meer »

De geschiedenis van edelsteen sieraden.

Zoals jij misschien al door had zijn Edelsteen sieraden nu razend populair. Een aantal jaar geleden zagen we dit al voorbij komen in de bohemian style. Maar niet alleen in de boho stijl zijn deze stukken nu te vinden. Ook in het minimalisme zijn edelsteen sieraden heel elegant te combineren. Wist jij dat dit eigenlijk altijd al zo is geweest? Edelsteen sieraden gaan Way back! Elke samenleving had zijn eigen style hier in en gebruikte ook verschillende edelstenen. 

Lees meer »

Zijn zoet water parels parasieten?

Zoet water parels zijn de trend van nu! Je ziet ze in mooie chuncky oorbellen, kettingen of armbanden. Wie houdt daar nou niet van? Maar wat zijn zoet water parels eigenlijk? Hoe kunnen ze zo betaalbaar zijn? En wat is het kwaliteitsverschil met zout water parels? Laat ik dit nou net voor jou uitgezocht hebben! 

Lees meer »

Wat is Gold Filled?

Wat voor materiaal is Gold filled nou eigenlijk? Wellicht hoor jij deze term steeds vaker voorbij komen en ook ik gebruik dit materiaal wel eens. 

Lees meer »

Ring maat opmeten

Voor ringen kunnen verschillende maten gebruikt worden, de diameter van de ring, de omtrek van de ring en de amerikaanse ringmaat. Wij maken gebruik van de diameter ringmaat omdat je op deze manier ook het makkelijkst je eigen ringmaat op kan meten!

Lees meer »